Docente

isabellatripLeuk dat je op mijn Yoga site komt kijken!

Mijn naam is Isabella Trip, ik ben geboren op 14 oktober 1976, opgegroeid in Noorden in een gezin met 6 kinderen. Sinds 2004 getogen in Veendam. Ik ben getrouwd met Arjan Trip, moeder van twee prachtige kinderen, zoon Pascal & dochter Sophie. Ik hou van reizen, koken en fotografie.

Wat heeft er toe geleid dat ik Yogadocente ben geworden? Ieder leven heeft zo zijn momenten waarop er iets gebeurd waardoor alles op zijn kop wordt gezet. Bij mij was dit de handicap van mijn zoon Pascal. Het was “a life changing experience”.

Pascal heeft klassiek autisme en een verstandelijke beperking, ook kan hij niet praten. Van mijn zoon heb ik geleerd dat alles niet zo vanzelfsprekend is en dat je elke dag je zegeningen moet tellen. Want wat is het leven dan mooi! Ieder mens heeft naast zijn of haar handicap of beperkingen zoveel mogelijkheden. Met liefde, geduld en compassie is er zoveel te leren en vooral ook te genieten.

In 2007 kwam de yoga op mijn pad. Op de yoga mat rekken, strekken en heerlijk ontspannen. Ik merkte dat mijn spanningsklachten minder werden en ik na de yoga les in een diepe ontspannen slaap kwam. Het is geen hogere wiskunde maar gewoon even op adem komen, letterlijk en figuurlijk.

Ik vond het echter jammer dat ik in mijn woonplaats Veendam geen yogalessen kon vinden en heb toen besloten om in 2011 de 3 jarige opleiding tot DRU yogadocente te gaan volgen. “ Yoga is voor mij een levenshouding”, yoga is een moment voor jezelf, voelen van grenzen en deze in acht te nemen, zelfcompassie en een gezonde en positieve levensinstelling.

Voeding is een belangrijk onderwerp en dit passeert dan ook geregeld de revue. Een oud gezegde dat ik graag ter harte neem is: “de beste dokter staat in de keuken.”

Met Isa Yoga wil ik yoga voor iedereen toegankelijk maken en laten zien dat je met beide benen op de grond staat en je beter in je vel zit met yoga. Wees nieuwsgierig en kom eens 2 proeflessen volgen en besluit dan wat je ervan vind.

Hartelijke groeten en graag tot ziens bij Isa Yoga!