Ervaringen

Enkele ervaringen van enthousiaste Yoga deelnemers:

yoga mp balatsinos

Lidia Vedder

Ik heb op de maandagavond yogales bij Isa Yoga. Ik kijk er op dinsdag alweer naar uit; een moment voor mezelf, terug naar het nu, gewoon fijn. De kunst is dit gevoel elke dag te ervaren. Isabella heeft hiervoor de nodige tips en oefeningen. Isabella is tof! Kennis met de juiste dosis humor. De variatie, duidelijke uitleg, inspiratie en de fijne sfeer in de lessen spreken mij  het meeste aan.

Ina Schreuder

Ik heb aan den lijve ondervonden hoeveel kracht ik uit de yogalessen haal.  Toen er een kindje op mijn werk overleed kon ik mezelf helemaal op mijn ademhaling richten en aan een mantra denken. Ik voelde me zo sterk daarna! Wat mij in de lesssen aanspreekt is het persoonlijke, Isabella heeft voor iedereen aandacht. De gevarieerde lessen, het is nooit hetzelfde en het is gezellig. Isabella is lief, kundig, professioneel, empatisch, dikke laiverd.

 

Lotte

De sfeer in de lessen is prettig, Isabella is een goede docente en brengt voldoende afwisseling in de lessen. Ik vind het elke keer een cadeautje voor mezelf! Isabella heeft een pretigge stem, de lessen zijn goed voorbereid en met aandacht voor de deelnemers.

Anoniem

De lessen zijn gevarieerd, gemoedelijk en ontspannend, niets moet.. Wat ik heel fijn vind in de les zijn de bewegingen voor een gezonde rug en houding. De sterke punten van Isabella: down to earth, de rust die ze heeft, ze respecteerd iedereen (ook als je het iets minder goed kan), geduld en heldere uitleg, ze doet alles goed voor. Ik heb geen verbeterpunten! Ik word rustig van Isabella.

Anoniem

Isa Yoga is precies wat ik verwacht had van yoga, voor mij geheel nieuw, het rekken, bewegen en de ontspanning is een zeer goede combinatie.

Betty Venema

Er is een gezellige sfeer in de les. Wat mij het meeste aanspreekt is de variatie in de lessen, de ontspanning en de sfeer. Alles wordt goed uitgelegd en Isabella straalt rust uit door haar manier van communiceren.

Sandra Roemers

Wat mij het meest aanspreekt is de goede opbouw van de les met passende achtergrond muziek. De les begint met opwarmen, rekken, strekkingen, ademhalingen en de oefeningen (die rustig opgebouwd worden), gevolgd door ontspanning. Isabella heeft een duidelijke en prettige stem, ze is oplettend en luistert goed naar de cursisten.

 

Anoniem

Wat mij erg aanspreek aan je lessen is dat deze goed zijn voorbereid, de rust die je uitstraalt en je prachtige stem! De opbouw van de les is ook heel fijn.

Anoniem

Wat mij het meeste aanspreekt zijn de oefeningen, de relax fase duurt mij te lang (is persoonlijk). Ik vind Isabella een lief mens. Heel aardig en je let goed op wat iedereen doet, je legt ook goed uit.

Anoniem

“Mag ik je mee naar huis nemen”, ik heb soms slaap problemen maar tijdens de geleide ontspanning was ik zo relax dat ik zo kon slapen!