Tips van Isabella

Enkele interessante links, van voeding tot kleding, Isabella voorziet u graag van informatie.

yoga beginner poses5Voeding:
Rineke Dijkinga, Sinds 2003 heeft ze haar praktijk in Sellingen voor orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde. Omdat het voor veel mensen moeilijk is om gezond eten in de praktijk te brengen schreef ze in 2011 haar eerst boek: Weten van (h)eerlijk eten.
Meer info op haar website: www.rinekedijkinga.nl

Eet jezelf Mooi, Slank & Gelukkig, Amber Albarda is voedingscoach, auteur, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze organiseert landelijke evenementen en workshops over voeding en gezondheid, geeft lezingen voor bedrijven en is inmiddels aan haar zevende boek bezig.
Meer info op haar website : www.amberalbarda.nl

Osteopathie:
Een behandeling door een osteopaat is vaak een grote opluchting. Een osteopaat kan klachten verhelpen die al jaren spelen en die soms zelfs onoplosbaar leken. Een osteopaat ziet het lichaam als één geheel. Hij/zij weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar kunnen beïnvloeden. Daardoor kan een osteopaat de mogelijke oorzaak van een klacht vinden, waar andere behandelaars die niet vonden: soms in een ander deel van het lichaam dan waar de klacht optreedt. Vaak komt een osteopaat in beeld als een klacht hardnekkig blijkt. Als er bijvoorbeeld gezegd is: ‘met deze pijn moet u maar leren leven’. Dat kan over allerlei klachten gaan: rug- en nekklachten, whiplash, RSI, migraine, incontinentie, maag- en darmklachten. Osteopathie is een veilige behandelmethode, die gebaseerd is op principes uit embryologie, fysiologie, anatomie en neurologie. De osteopaat behandelt ook kinderen, baby’s en zwangere vrouwen. In Nederland zijn de osteopaten verenigd in de NVO, de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie.
Voor meer info zie website: www.osteopathie.nl

Opleiding:
Mijn yoga opleiding heb ik in Arnhem gevolgd bij Dru Nederland.
Voor meer info zie website: www.druyoga.nl

Locatie:
Cultureel centrum van Beresteyn heeft op de 2e verdieping Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam. In de balletzaal geef ik mijn Yogalessen.
Voor meer info zie website: www.mdtveendam.nl

IkZie Coaching & Communicatie:

Achter IkZie Coaching & Communicatie zit Annelies Pieterse. Ze begeleid hoger opgeleide vrouwen met de volgende stap in hun leven of hun loopbaan. Ze geloof erin dat iedereen zijn droom kan leven en gaat leven. Op inspirerende, scherpzinnige en creatieve wijze helpt ze jou, als zelfbewuste hogeropgeleide vrouw, weer helder zicht te krijgen op wat belangrijk is voor jou zodat je weer het voortouw kan nemen. Annelies is een enthousiast verbinder, ben OEN en geloof in de kracht van je hart. Mijn inspiratie, energie, passie, ervaring en inzichten komen samen in IkZie Coaching & Communicatie.

Voor meer info zie website: www.ikzie.com

C&S Communicatie Coaching: 

  • U heeft behoefte aan rust, tijd en aandacht voor uzelf
  • U zoekt nieuwe inspiratie, wellicht een nieuw levenspad
  • U wilt een stap zetten in uw persoonlijke ontwikkeling
  • U zoekt een betere balans tussen werk en privé
  • U en uw partner zijn toe aan een 'APK' van uw relatie

Voor meer info zie website: www.stilstaan-bij-werk-en-leven.nl

Kinderkleding:
En voor de leukste kinderkleding in Veendam kun je terecht bij Mijnnnn! Kamer.
Voor meer info zie website : www.mijnnnn.nl

Playlist met fijne Yogamuziek:
Snatam Kaur :           CD mantra's for Divine Grace (Ra Ma Da Sa)
Ludovico Einaudi :      Nuvole Bianche
Xavier Rudd :            Follow the sun
Danielle Oonk:          CD Hart Flow
Jonker & Vincken:     CD Elements
Tibetan incantations: Om mani padme hum
De Putumayo cd's (India, World Yoga, Yoga) zijn ook heerlijk!
Deze zijn te koop bij de Dru yoga online shop: https://www.druyogashop.nl/cds/

Boek DRU YOGA Stilte in beweging:
Dit Dru Yoga boek staat vol met foto's, makkelijk te volgen yoga, tips en informatie. Het boek is gebonden met een ringband en heeft uitvouwbare bladzijden, dit maakt het praktisch om mee te werken. Super handig als je thuis de oefeningen uit de les wil doen of wanneer je op vakantie ook je yoga wil beoefenen. Een echte aanrader!

https://www.druyogashop.nl/dru-yoga/boeken/dru-yoga---stilte-in-beweging

https://www.bol.com/nl/p/dru-yoga-stilte-in-beweging/1001004004929303

Schoonheidssalon De Blauwe Zwaan:

Wat een feestje om bij Ina in de stoel te zitten!! Ik heb een heerlijke tijd gehad J. Ina is zo lief en kundig. Je voelt je daar helemaal op je gemak, een fijne behandeling met een eerlijke prijs. Wil je jezelf ook eens verwennen? Dan is dit zeker een aanrader. Voor meer info zie haar website:  www.deblauwezwaan.nl